Geen categorie

Welkom bij JA21!

By 20 mei 2021No Comments

Welkom bij JA21. Wij zijn een conservatief-liberale partij, sinds 17 maart 2021 met drie zetels vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. Ook is onze partij voor u aan het werk in het Europees parlement, de Eerste Kamer, diverse Provinciale Staten en de gemeenteraad van Amsterdam. 

Nederland is een fijn land om te leven. Een land waar je vrij bent om te zijn wie je bent en te zeggen wat je denkt. Een land waar iedereen die wil zijn of haar dromen kan verwezenlijken, ongeacht wie je bent of waarin je gelooft. Een land waarin wij thuis zijn, maar waarin wij ons steeds minder thuis voelen omdat u rechts stemt, maar links beleid krijgt.

Daarom bestaat JA21, een politiek thuis voor iedereen die gezond verstand en rationeel conservatief-liberaal beleid zo mist in ons mooie land.

JA21 wil ervoor zorgen dat dit ook een mooi en fijn land blijft. Waar werken loont. Waar tradities en historie gekoesterd worden, maar ook volop ruimte is voor innovatie. Waar we het doorslaan in politieke correctheid stoppen en waar excellentie in plaats van middelmaat weer het uitgangspunt is in ons onderwijs. Waar iedereen die meedoet, zich thuis kan voelen.

Ons doel is een verstandig rechts beleid, waarin JA21 verantwoording neemt en gaat zorgen voor zaken die Nederland veilig, vrij en mooi houden. Bijvoorbeeld een streng immigratiebeleid naar Deens model. Ook wil JA21 dat we stoppen met het huidige onhaalbare en onbetaalbare klimaatbeleid waarmee de welvaart van ons land op het spel gezet wordt. En Europa heeft wat JA21 betreft niets te zeggen binnen onze landsgrenzen, maar uiteraard werken we wel economisch samen aan welvaart en groei.

U kunt ons bij deze doelen steunen door lid te worden van JA21. Maak samen met ons van JA21 die grote en stabiele partij die zo nodig is om Nederland naar rechts te trekken. Meer dan 4.000 mensen die een politiek thuis zochten, gingen u al voor. Mogen we op u rekenen?

Welkom thuis!