JA21 zoekt politiek talent! Meld je aan voor het JA21 Politiek Talentenprogramma!

Ben jij een student of starter op de arbeidsmarkt (tot 35 jaar)? Heb je een affiniteit met conservatieve en liberale politiek? Ben je ervan overtuigd dat Nederland snakt naar een brede, rechtse volkspartij? Wil jij onderdeel worden van een groeiende politieke beweging, met een flitsende start van je carrière? Meld je dan nu aan voor het JA21 Politiek Talentenprogramma!

Deel uitmaken van het Politieke Talentenprogramma betekent getraind worden met een groep van slimme en geïnspireerde professionals. Je leert hoe je anderen kunt overtuigen, in het openbaar kunt spreken en effectief politiek kun bedrijven terwijl je nadenkt over je eigen ontwikkeling. Bovendien krijg je lezingen over alle relevante aspecten van de politiek van onze toppolitici, zoals Joost Eerdmans, Annabel Nanninga, Nicki Pouw, Derk Jan Eppink en meer. Je loopt in een jaar tijd stage in de Tweede Kamer, Eerste Kamer, Europees Parlement en in één van provinciale staten.

JA21 streeft ernaar om een ​​evenwichtige groep van de beste poltitieke talenten van Nederland te selecteren. We verwelkomen getalenteerde sollicitanten met alle studierichtingen.

Wie zoeken we?

We zoeken een delegatie van zeer gedreven, getalenteerde en diverse studenten/young professionals:
  • HBO/WO studie (bijna) afgerond
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend
  • Je combineert ambitie met idealen
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met conservatief-liberale idealen en het gedachtegoed van JA21
  • Je bent een jaar beschikbaar, en bereid om daarvan een kwartaal in Brussel te verblijven
Geïnteresseerd? Stuur dan een korte motivatiebrief (maximaal 1 A4) plus een kort CV naar [email protected]!

* Dit betreft aangeven van interesse. De grootte van het programma is nog afhankelijk van de hoeveelheid zetels dat JA21 haalt na de Tweede Kamer verkiezingen van 17 maart. Het talentenprogramma is daarom onder voorbehoud. Kort na 17 maart komt er meer informatie beschikbaar.