Joost Eerdmans Kandidaat Lijsttrekker

Aug 9, 2023

Bestuur JA21 draagt Eerdmans voor als lijsttrekker

Vandaag heeft het bestuur Joost Eerdmans voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november aanstaande. 

Eerdmans heeft de afgelopen drie jaar laten zien dat hij in staat is om het conservatief-liberale verhaal met verve uit te dragen. Bovendien heeft hij bewezen verkiezingen te kunnen winnen. En dat is nodig. Want wat Nederland nu nodig heeft, is een radicale omslag in beleid. Vanochtend in de Telegraaf verwoordde Eerdmans het treffend: “We zijn linksaf de sloot in gereden en we moeten er rechtsaf weer uit.” Nederland snakt naar een rechtse coalitie. Daarom is het van belang dat JA21 na de verkiezingen intensief gaat samenwerken met andere rechtse partijen.

JA21 gaat de ongecontroleerde massa-immigratie een halt toeroepen. Wij komen op voor de middeninkomens en voor onze ouderen, wij verzetten ons tegen het alles overheersende woke-denken en wij willen een einde maken aan het miljarden kostende klimaatgedram uit Brussel. Het opofferen van onze welvaart zonder meetbaar effect, is het domste wat we kunnen doen in deze onrustige tijden. 

Beste partijgenoten, wij staan aan de vooravond van een prachtige campagne. Nederland heeft een unieke kans om na 22 november een regering over rechts te vormen. Dat kan niet zonder JA21. Met Joost Eerdmans aan het roer en met uw hulp zijn wij ervan overtuigd dat dit gaat lukken. 

                                                                                                                                                Klik hier om naar het nieuwsoverzicht te gaan