Campagneupdate Week 35

Aug 31, 2023

Voorbereidingen campagne in volle gang

Campagneupdate Week 35

De zomervakantie loopt op zijn einde en we hopen dat u heeft genoten van een mooie zomer. Na de val van het kabinet zijn wij aan de slag gegaan met het opzetten van de campagne voor de verkiezingen van 22 november. Deze week zijn de concept-kandidatenlijst en het concept-verkiezingsprogramma afgerond! Deze mijlpaal gaan we feestelijk vieren op het event van zaterdag 2 september aanstaande. 

Joost bij Humberto & Zembla

Maandag 28 augustus was Joost Eerdmans te gast bij Humberto. Hier heeft hij onder meer ons standpunt over klimaatadaptatie weer eens duidelijk onder de aandacht gebracht. Aanstaande donderdagavond is Joost te zien in Zembla, waar hij vertelt over de beveiliging die sommige Tweede Kamerleden tegenwoordig helaas nodig hebben. 

Werkbezoeken

Woensdag ging Joost op werkbezoek in de Rotterdamse haven. Hier heeft hij met eigen ogen de harde drugsaanpak in de Rotterdamse haven gezien. Eerder heeft Joost een nacht meegelopen bij de Rotterdamse politie en bracht hij een bezoek aan jeugdgevangenis De Hartelborgt in Spijkenisse. 

2 september - Campagne Kickoff!

De kick-off van de campagne vindt aankomende zaterdag plaats in Amersfoort. Hier presenteren we ons concept-verkiezingsprogramma en onze concept-kandidatenlijst. Uiteindelijk beslissen de leden op de ALV van 16 september over de definitieve vaststelling. Natuurlijk zijn er deze middag ook speeches van Joost en Annabel! Bent u ook bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig? U kunt zich aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kick-off-ja21-presentatie-concept-kandidatenlijst-en-programma-tk23-700795055877

Zichtbaarheid JA21

De komende maanden gaat u JA21 overal zien en horen. Op televisie, op de radio, op posterborden bij u in de buurt en flyers in uw brievenbus. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de designs voor het drukwerk en de campagne-boodschap. 

We zien er enorm naar uit om vanaf oktober deze zichtbaarheidscampagne het hele land door te brengen. Om deze enorme operatie uit te voeren zijn onze vrijwilligers onmisbaar. Bent u al vrijwilliger? Hartelijk dank voor uw hulp! Wilt u vrijwilliger worden? Meldt u dan aan via: [email protected] en we voegen u toe aan de vrijwilligersgroep van uw provincie. 

Spandoeken

Wilt u een spandoek op uw land zetten om de zichtbaarheid van JA21 nog verder te vergroten? Neem dan contact op met het campagneteam via: [email protected] en we gaan het regelen!