Campagneupdate Week 36

Sep 8, 2023

Joost bij OP1, Campagne komt op stoom

Campagneupdate Week 36

Zaterdag 2 september hebben wij de campagne feestelijk afgetrapt met het event in Amersfoort. Voor een volle zaal hebben wij ons concept-verkiezingsprogramma en onze concept-kandidatenlijst gepresenteerd. Na afloop hebben we onder het genot van een hapje en een drankje geproost op de start van onze campagne.

Joost bij OP1

Maandag was Joost Eerdmans te gast bij OP1. Hier zat hij aan tafel met Milo Schoenmaker (directeur van het COA) om te praten over het al dan niet controversieel verklaren van de asieldwangwet. Als de dwangwet controversieel wordt verklaard, dan kan deze pas na de verkiezingen inhoudelijk behandeld worden. JA21 vindt het heel belangrijk dat eerst de kiezers zich mogen uitspreken en doet er daarom alles aan om de dwangwet controversieel te verklaren. Joost heeft een brief gestuurd aan alle lokale partijen met het verzoek om steun uit te spreken voor het controversieel verklaren. Het kan niet zo zijn dat gemeenteraden gepasseerd worden en er alsnog voor de verkiezingen door heel Nederland gedwongen asielzoekerscentra geopend moeten worden.

Sandwichborden, posters en flyers

Deze week heeft het campagneteam hard gewerkt aan het ontwerp van de sandwichborden, posters en flyers. De sandwichborden en posters liggen inmiddels bij de drukker. De flyers zijn bijna af! Rond begin oktober worden de flyers en posters naar onze provinciale coördinatoren gebracht, zodat onze vrijwilligers JA21 door heel Nederland zichtbaar kunnen maken. Om deze enorme operatie uit te voeren zijn onze vrijwilligers onmisbaar. Bent u al vrijwilliger? Hartelijk dank voor uw hulp! Wilt u vrijwilliger worden? Meldt u dan aan via: [email protected] en we voegen u toe aan de vrijwilligersgroep van uw provincie.

Help onze zichtbaarheid vergroten op social media

Zoals u misschien wel gemerkt heeft is de campagne nu echt begonnen. Wij delen veel van wat we doen op onze social media. U kunt helpen om ons bereik te vergroten door onze berichten te liken en te delen. Voegt u ook onze boodschap toe aan uw story?

Webshop

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de opening van de webshop. Binnenkort is het mogelijk om JA21-merchandise, kleding, posters en spandoeken te bestellen via onze eigen webshop. Binnenkort meer informatie!

Save the date!

Op zaterdagmiddag 14 oktober organiseren wij een event voor onze vrijwilligers. Dit event is speciaal voor de vrijwilligers die voor JA21 gaan flyeren, posters gaan plakken, sandwichborden gaan plaatsen en de straat op gaan. Zet deze datum alvast in je agenda!