Campagneupdate Week 37

Sep 17, 2023

Joost bij OP1, Campagne komt op stoom

Campagneupdate Week 37

Zaterdag 16 september zijn de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamer-verkiezingen vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering! We gaan nu een nieuwe fase van de campagne in.
 

Kiesraad

Nu de kandidatenlijst is vastgesteld door de ALV is ook het administratieve proces voor deelname gestart. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het in orde maken van alle documenten voor de kiesraad, zodat JA21 op 9 oktober vlekkeloos de kandidatenlijst kan inleveren. Veel kandidaten hebben inmiddels de instemmingsverklaring ondertekent. Degene die dat nog niet gedaan hebben worden deze week benaderd om een afspraak in te plannen.
 

Annabel bij Met het Oog op Morgen

Zaterdagavond was Annabel Nanninga te gast bij het radioprogramma Met het Oog op Morgen. Het ging natuurlijk over de ALV en de vaststelling van de kandidatenlijst, waar Nanninga op plaats 2 staat. Daarnaast werd inhoudelijk het asielbeleid besproken en de rol van JA21 in een rechtse coalitie. De uitzending is terug te luisteren via: https://www.nporadio1.nl/podcasts/met-het-oog-op-morgen.
 

Werkbezoek ambulance

Joost Eerdmans bracht op vrijdag een werkbezoek aan de ambulancedienst Rijnmond. Tijdens dit werkbezoek zijn de knelpunten besproken waar de ambulancedienst tegen aan loopt. Het grootste probleem is personeelstekort. JA21 wil de personeelstekorten in de zorg oplossen door het aanbieden van betere arbeidsvoorwaarden, scholingsmogelijkheden en het verminderen van regeldruk.
 

Help onze zichtbaarheid vergroten op social media

Zoals u misschien wel gemerkt heeft is de campagne nu echt begonnen. Wij delen veel van wat we doen op onze social media. U kunt helpen om ons bereik te vergroten door onze berichten te liken en te delen. Voegt u ook onze boodschap toe aan uw story?


Events

JA21 gaat weer het land in! Het campagneteam is druk bezig met het organiseren van events in oktober en november. Binnenkort worden de locaties en data bekend gemaakt. We hopen velen van u te zien op deze events. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.