Campagneupdate week 45

Nov 13, 2023

Campagneupdate Week 45

Onze kandidaten gaan door het hele land naar debatten, onze flyerteams zijn volop actief in de straten, de posters worden geplakt en de sandwichborden geplaatst. De campagnetour ging afgelopen week naar Amersfoort en onze lijsttrekker is volop te zien in de krant en op televisie. De campagne gaat de laatste 10 dagen in en dat is te merken, want Nederland kleurt rood-blauw.

JA21 in de media

Zaterdag verscheen er een groot interview met Annabel Nanninga op Geenstijl. U kunt dat hier teruglezen. Ook aankomende week zijn we weer volop in de media te zien. U kunt uw televisie niet aanzetten of onze lijsttrekker is in debat of aan het koken.

Maandag om 19:10 uur gaat Joost koken bij BinnensteBuiten op NPO2. Om 20:15 uur is Joost Eerdmans te zien op AT5 en om 22:20 uur gaat hij bij OP1 in debat met Laurens Dassen van VOLT. Dinsdag om 08:35 uur is Joost live op radio Veronica en gaat Annabel om 17:10 uur naar BNR Nieuwsradio. Vrijdag is Joost Eerdmans live bij het ontbijtnieuws om 08:00 uur op RTL. Zaterdag doet Joost mee aan het Eenvandaag verkiezingsdebat. Kijken dus!

De JA21-Campagnetour gaat naar Rotterdam

Zaterdag was er een JA21 event in Amersfoort. Joost en Annabel zijn samen met regionale kandidaten in gesprek gegaan over defensie, onderwijs en koopkracht. Aankomende woensdagavond 15 november houden we het laatste event van onze campagnetour in Rotterdam Kom je ook gezellig langs in Rotterdam? Meld je dan snel aan.

Super Saturday

De laatste zaterdag voor de verkiezingen gaat JA21 het hele land door. Onze flyerteams zijn in veel steden de straat op en onze kopstukken touren in een bus het hele land door en sluiten zich aan bij onze flyeraars. We gaan in ieder geval langs in Volendam, Capelle aan den IJssel en Tilburg. Natuurlijk zijn we ook in andere steden te vinden. Wil je ook aansluiten bij één van onze teams op deze Super Saturday? Meld je dan snel aan bij je vrijwilligerscoördinator of stuur een mail.

Webshop

Wil je nog die leuke ‘Nee heb je, JA21 kun je krijgen’-trui of je eigen JA21-mok? Of ben je op zoek naar een leuk JA21-cadeau voor de feestdagen? Ga dan snel naar onze webshop.

Doe mee als vrijwilliger!

We gaan de laatste week voor de verkiezingen in. De komende dagen is JA21 dus ook weer volop zichtbaar. Wil je een keertje mee flyeren op straat of in brievenbussen, posters plakken of sandwichborden plaatsen? Meld je dan snel aan als vrijwilliger.

Social media

JA21 is van alle partijen het meest actief op social media. Bij deze dan ook een shout-out naar ons social media-team. Wilt u ons helpen om nog meer mensen te bereiken? Deel en like dan onze berichten.