Campagneupdate week 46

Nov 21, 2023

Campagneupdate Week 46

Het is alweer tijd voor de laatste campagneupdate, want aankomende woensdag is het zover en mag u naar de stembus. Het is tijd voor een rechtse koers met realistische plannen stem 22 november op JA21! 

JA21 in de media
Afgelopen week was JA21 niet van de buis te slaan. Van koken met Joost in BinnesteBuiten tot een ritje in de Hofkar met Joost en Annabel en het Eenvandaag debat tegen DENK en VOLT. De komende dagen is onze lijsttrekker nog te zien in het NOS-slotdebat op dinsdag 21 november om 19:00 uur op NPO1.  

Super Saturday en Sunday
Het laatste weekend voor de verkiezingen is JA21 het hele land door geweest. Onze vrijwilligersteams waren in alle provincies de straat op om deel te nemen aan verkiezingsmarkten, om te flyeren en om sandwichborden te plaatsen. Annabel ging met een team met een bustour door heel Nederland en bezocht Volendam, Veenendaal, Capelle aan den IJssel en Tilburg. Zondag zijn Joost en Annabel met een team vrijwilligers aan het flyeren in Leidschenveen. 

Wij willen al onze vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet. Door jullie is Nederland de afgelopen weken rood-blauw gekleurd en hebben stemmers onze zeer belangrijke boodschap voor een mooier Nederland gezien. 

Heb jij ons al gezien langs de snelweg?
JA21 is zichtbaar op veel billboards langs de snelweg en op abri’s bij onder meer tankstations, want die benzineprijs, die moet en kan omlaag. Heb jij ons al gespot op de borden? Heb je een leuke foto gemaakt? Mail deze dan naar ons. 

Het slotevent in Rotterdam
Terwijl onze lijsttrekker bij Khalid en Sophie gehakt maakte van de desastreuze klimaatplannen van Frans Timmermans hield JA21 haar afsluitende campagne-event in Rotterdam. In de Arminiuskerk ging Annabel samen met regionale kandidaten in gesprek met kiezers. Bij de borrel kwam Joost ook nog even langs. De campagnetour is daarmee na bezoeken aan Zwolle, Breda, Zaandam, Amersfoort en Rotterdam gezellig afgesloten. 

Social media
JA21 is zichtbaar op alle social media. Momenteel bereiken onze video’s op TikTok zelfs meer dan 100.000 kijkers. De komende dagen is het enorm belangrijk dat onze social media nog een boost krijgt, zodat zoveel mogelijk stemmers de boodschap van JA21 zien. Wil jij ons helpen om nog meer mensen te bereiken? Deel en like dan onze berichten.