Campagneupdate | Zo kunt u ons helpen!

Jul 21, 2023

Na de val van het kabinet hebben de ontwikkelingen zich snel opgevolgd. Rutte is weg als minister-president, en als leider van de VVD, Kaag gaat weg bij D66 en Hoekstra houdt het ook voor gezien. JA21 is blij dat Mark Rutte weggaat, maar heeft ook respect voor de inzet die hij heeft geleverd. Bekijk de reactie van Joost Eerdmans hier
 

Campagneupdate 

De afgelopen weken is het bestuur druk bezig geweest met het opzetten van de campagne en er is meteen een campagneteam ingesteld. Het campagneteam is direct aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de verkiezingen, want er moet ontzettend veel werk verzet worden. Denk aan het schrijven van een campagneplan, het bepalen van de strategie, het inkopen van tv-spotjes, billboards, flyers, en het schieten van campagnevideos. 

U kunt het campagneteam ondersteunen door te doneren, of door lid en vrijwilliger te worden. Met iedere euro die u doneert, krijgt het campagneteam meer budget om bijvoorbeeld billboards of tv-spotjes in te kopen. En daardoor zal het JA21-geluid nóg luider klinken door Nederland. Doneren kan via deze link. Ook extra handen zijn altijd welkom! Er moeten ongeveer 1 miljoen flyers verspreid gaan worden door heel Nederland. Daarvoor hebben we veel leden en vrijwilligers nodig. Lid worden kan via deze link. Vraag ook uw vrienden en familie om lid te worden van JA21! Hoe meer leden, hoe groter onze beweging wordt en hoe meer invloed we kunnen uitoefenen op het Nederlandse beleid! Bent u al lid, maar nog geen vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar [email protected] waarin u aangeeft vrijwilliger te willen zijn. Uw steun wordt zeer gewaardeerd!

                                                                                                                                                Klik hier om naar het nieuwsoverzicht te gaan