Campagneupdate Week 31

Jul 31, 2023

Voorbereidingen campagne in volle gang

De voorbereidingen voor de campagne zijn in volle gang. Het campagneteam komt regelmatig bijeen en is er klaar voor om de komende maanden keihard aan de slag te gaan.

Een prachtige kans
Nederland heeft nu een prachtige kans om na de verkiezingen een regering over rechts te vormen. Dat kan niet zonder JA21. Ons verhaal is ijzersterk en de komende maanden gaan wij dat verhaal met verve uitdragen.

Wilt u meehelpen? Word vrijwilliger!
Wilt u meehelpen om het JA21-verhaal te verspreiden? Dat kan. Stuur een mailtje naar [email protected] en vergeet niet uw woonplaats te vermelden. Uw krijgt dan zo snel mogelijk bericht van ons

Donaties zijn zeer welkom
Ook kunt u ons helpen door een klein bedrag over te maken naar de campagne. Elk bedrag -groot of klein- is van harte welkom, want campagne voeren kost veel geld. Met uw donatie helpt u ons enorm en kunnen wij namens u strijden voor minder immigratie, lagere lasten, een overheid die zich richt op haar kerntaken, een doordacht energiebeleid en veilige straten. Of het nu een groot of een klein bedrag is, wij danken u hartelijk voor uw bijdrage. Doneren kan via deze link.

Klaar voor de verkiezingen
JA21 is klaar voor de verkiezingen. Met uw steun kunnen wij de koers van Nederland veranderen. Heel veel dank voor uw hulp!

Delen op social media: