Reactie verkiezingsuitslag

Nov 25, 2023

Beste Partijgenoten, 

Uit de grond van ons hart danken wij alle mensen die woensdag op JA21 stemden. Natuurlijk hadden wij op meer dan één zetel gehoopt, maar wij zijn ook blij en dankbaar dat wij onder extreem moeilijke omstandigheden een bruggenhoofd in de Tweede Kamer hebben weten te behouden. Natuurlijk danken wij ook al onze vrijwilligers die de afgelopen maanden keihard hebben gewerkt en telkens weer met hetzelfde enthousiasme door weer en wind de straat op gingen om mensen ervan te overtuigen op JA21 te stemmen. Jullie zijn geweldig, dank!

Een positief verhaal voor Nederland
JA21 blijft vertegenwoordigd in alle lagen van de Nederlandse politiek en met onze drie zetels in de Eerste Kamer zouden wij nog weleens een grote rol van betekenis kunnen spelen bij de vorming van een rechts kabinet. Daarin past ons bescheidenheid, wij houden u vanzelfsprekend via deze nieuwsbrief op de hoogte.

Vol goede moed naar toekomst
Nu JA21 door kan in de Tweede Kamer kijken wij vol goede moed naar de toekomst. Wij merken aan de vele reacties die wij krijgen dat heel veel Nederlanders inzien dat het rechtse, realistische geluid van JA21 noodzakelijk is in de Nederlandse politiek. Daar gaan wij ons de komende jaren keihard voor inzetten in beide Kamers, in de provincie in de Amsterdamse Gemeenteraad, in de Waterschappen én in het Europees Parlement. 

Doet u met ons mee? Dat kan! En u bent van harte welkom! Word lid of word actief. 
En weet: Voor JA21 moet het beste nog komen, evenals voor Nederland!

Wij hopen u dan ook spoedig te mogen ontmoeten op één van onze partijbijeenkomsten om samen met u van gedachten te wisselen over de toekomst van ons prachtige land.

Hartelijke groet,

 

Joost & Annabel