Wij kijken terug op een fantastische ALV!

Sep 18, 2023

Wij kijken terug op een fantastische ALV. Wat een bevlogenheid, wat een betrokkenheid, wat een energie! Wij danken onze leden voor hun aanwezigheid en hun enthousiasme. Klik hier voor de speech van Joost en klik hier voor de aftermovie van de ALV.

Kandidatenlijst definitief
De kandidatenlijst is met een overweldigende meerderheid goedgekeurd. Wij danken onze leden voor dit vertrouwen. Achter de schermen wordt nu hard gewerkt aan het gereed maken van alle documenten voor de kiesraad, zodat JA21 op 9 oktober vlekkeloos de kandidatenlijst kan inleveren.

Verkiezingsprogramma: 'Nederland weer op de rit'
Ook ons verkiezingsprogramma 'Nederland weer op de rit' is aangenomen. Speerpunten uit dit elf hoofdstukken tellende programma zijn (vanzelfsprekend) een streng asielbeleid naar Deens model, maar natuurlijk ook koopkrachtverbetering voor de middenklasse, een zuinige overheid, veiligheid en snel veel nieuwe woningen bouwen voor starters. Klik hier voor ons volledige verkiezingsprogramma.      

Annabel bij Met het Oog op Morgen
Na de ALV was Annabel te gast bij het programma Met het Oog op Morgen op Radio1. Uiteraard ging het over de ALV en over de vaststelling van de kandidatenlijst. Daarnaast werd er ook inhoudelijk gesproken over ons asielbeleid en over een mogelijke rol van JA21 in een rechtse coalitie. Klik hier om dit fragment te beluisteren